Dubinsko pranje čini da Vaše stvari budu kao nove. Super pranje se bavi pranjem i čišćenjem enterijera automobila, nameštaja, dušeka, tepiha, staza, mebla, štofa, stolica, jastuka…

Nudimo Vam kvalitetno dubinsko pranje profesionalnim “Karcher” mašinama, uz upotrebu najkvalitetnijih i orginalnih sredstava za pranje kako bi postigli vrhunske rezultate usluga koje pružamo. Koristimo isključivo profesinalni Karcher prašak koji je bez dugotrajnog mirisa i potpuno je neškodljiv po ljude i životinje. Ostala sredstva, koja koristimo u procesu pranja su organska i potpuno neškodljiva.

U mogućnosti smo da Vas uslužimo u roku od 24h. Radimo 7 dana u nedelji.

Proces se sastoji iz tri faze.
Prva faza podrazumeva naprskavanje rastvora vode i praška na površinu.
U drugoj fazi se površina četka.
Treća faza podrazumeva dubinsko usisavanje vode i prljavštine. Proces se ponavlja sve dok naš tehničar ne utvrdi da je površina čista.

Brzo zakazivanje 
Pozovite nas ili zakažite online.
 

Pet friendlyKoristimo pet friendly praškove, jer je Vaš ljubimac cenjeni član Vaše porodice.

Uvek na vreme 
Vaše vreme je važno za nas.
 

Većinu fleka ćemo bez problema oprati, ali na žalost - ne možemo da garatujemo uklanjanje apsolutno svih fleka. I pored velikog iskustva koje imamo postoje fleke koje je jednostavno nemoguće skinuti. Najkritičnije su fleke od urina, krvi i motornog ulja, mada je i ove fleke moguće skinuti sa nekih tkanina.

Možemo da Vam garantujemo da će se naši tehničari maksimalno potruditi da operu površine što je moguće bolje.

Nakon pranja u meblu ostaje oko 20 procenata vlage. Ovo je vrlo mali procenat koji nikako ne može da naškodi meblu i tkanini.

Kada je spoljna temperatura preko 20 stepeni sušenje traje do nekoliko časova. U zimskim danima - 24h. Na sušenje mogu uticati klimatski uslovi u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Nameštaj peremo isključivo u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Ukoliko ste nameštaj izneli napolje, možemo Vam izaći u susret i tu ga oprati ukoliko su na tom mestu obezbeđeni energetski uslovi.