Super pranje razume važnost čišćenja nameštaja i koristimo najbolju tehnologiju u industriji kako biste bili zadovoljni rezultatima.

Nameštaj dobija veliku pažnju, posebno u kući sa decom ili kućnim ljubimcima. Iako su nečistoće i mrlje neizbežne u kući, ne moraju biti trajne. Nameštaj očišćen od strane Super pranja će izgledati kao nov.

Verovatno ste proveli dosta vremena (a da ne pominjemo novac) u biranju odgovarajućeg nameštaja za Vaš dom. Izgled i osećaj novog nameštaja je nešto što želimo da traje dugo. Međutim, većina ljudi se ne ponaša prema nameštaju kao prema umetničkim delima. On je dobro iskorišćeni, voljeni deo našeg doma.

Ali vremenom počinjete da primećujete prljavštinu i fleke na Vašem nameštaju i rešavate to usisivačem, zar ne? Brzo je, lako i uglavnom efikasno prikrivanje nečistoća na Vašem nameštaju.

Ali šta se događa kada ne možete ukloniti mrlje sa obično pouzdanim usisivačem? Možda je vreme da investirate u dubinsko čišćenje. Pored toga, ako ne vidite mrlje, da li to zaista znači da je Vaš nameštaj čist? Ne nužno.

Cene

Fotelja od 700 RSD
Dvosed 1.100 RSD
Trosed 1.300 RSD
Ugaona garnitura 500 RSD/sedno mesto
Tabure od 300 RSD
Stolice od 200 RSD